Queer filmový festival Mezipatra [ARCHIV WEBU 2000–2012] - Pro návštěvníky

logo Mezipater

Mezipatra 2007

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Pro návštěvníky

Praktické informace pro návštěvníky festivalu.

ester_kocickova.jpg Ester Kočičková, herečka, zpěvačka a moderátorka proslulá ostrým humorem, přijala pozvání Mezipater stát se průvodkyní zahájení a zakončení pražské části festivalu. Obě ceremonie proběhnou v kině Světozor ve 20:30 a to 5. a 11. listopadu.

Vzhledem k charakteru závěrečného večera Vás prosíme, abyste u sebe měli jakýkoliv průkaz totožnosti s fotografií. Děkujeme za vstřícnost a pochopení! 

uz-web.jpg Nedílnou součástí programu letošních Mezipater je retrospektivní sekce Zkouška z dospělosti, ve které připomínáme české filmy s gay a lesbickými postavami. Jak na ně vzpomínáte? Napište své názory na diskusní fórum !

mezipatra-placky-img_1124_160.jpg Až půjdete na Mezipatra, nezapomeňte si vzít plnou peněženku. Ne že bychom vás chtěli odírat na vstupném, ale i tak se vám může hodit. Určitě totiž neodoláte a koupíte si festivalové tričko v některé z různých barev, střihů a velikostí. A můžete potěšit taky partnerku, partnera i své blízké... :-)

hlasovani.jpgDiváci a divačky Mezipater mají každoročně možnost udělit Diváckou cenu nejlepšímu filmu festivalu. Ohodnoťe filmy z hlavního programu, vítěze uvedeme opět následující rok!

wlp-mezipatra-2007-02_160.jpgJaký je to pocit, mít Mezipatra na pozadí? Zkuste si to... Mrkající

 

 

20071105-233442-mezipatra-bazi-img_2168_160-adoptivni-dite.jpg I když už u nás existuje institut registrovaného partnerství, gay a lesbické páry stále nemohou adoptovat děti. Adoptujte si tedy alespoň film! Vyberte si svého miláčka z katalogu filmů festivalu MEZIPATRA a přispějte částkou 500,- Kč na jeho projekci v Brně nebo v Praze.

Vstupenky koupíte vždy před představením v pokladně příslušného kina. Případný předprodej či rezervace vstupenek jsou v režii samotných kin.

FaLang translation system by Faboba

Znělka 2007

Mezipatra 2007

  • Diváci: 9 000
  • Projekce: 95
  • Doprovodné akce: 16
  • Filmy: 61
  • Web: 26 500 návštěv
  • Ozvěny: Olomouc, Bratislava, Český Těšín

Ocenění 2007