Queer filmový festival Mezipatra [ARCHIV WEBU 2000–2012] - Pro návštěvníky

logo Mezipater

9. český gay a lesbický filmový festival Mezipatra 2008

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Pro návštěvníky

Praktické informace pro návštěvníky/-nice 9. ročníku Mezipater. Vstupné, akreditace, ceremonie, ke stažení. Jaká bude tvář letošního ročníku se dozvíte v sekci O festivalu, kde najdete i kontakty na festivalový tým. Podělte se s námi o nápady a názory v diskusním fóru.

Výherní dotazníkyBěhem festivalu jsme Vás žádali o vyplnění dotazníků, s jejichž pomocí získáváme ohlasy a zpětnou vazbu, která nám pomáhá zjišťovat informace o našem publiku i o jeho přáních, a takto vylepšovat festival.

Z vyplněných dotazníků jsme vylosovali ty, jejichž autoři či autorky získají výhru v podobě festivalových suvenýrů a také jazykový kurz MKM. Zde jsou ti šťastlivci...

cena-mezipatra08-175x120.jpg

Na slavnostním zakončení filmového festivalu Mezipatra byla zveřejněna jména vítězných filmů hlavní soutěže, soutěže krátkých filmů a divácké ceny. 

muj-pritel-z-fara3-175.jpg
Upozorňujeme na rozšíření programu.
Po slavnostním zakončení festivalu 12.11. od 22:15 proběhne v kině Lucerna přidaná projekce německého hraného filmu Můj přítel z Fara.
Aktuální program najdete zde.
Přejeme příjemný filmový zážitek!

Vstupenky a permanentky Vstupenky koupíte vždy před představením v pokladně příslušného kina. Případný předprodej či rezervace vstupenek jsou v režii samotných kin.

Vstupné na projekce v Brně = 90 Kč
Vstupné na projekce v Praze = 95 Kč
Permanentky  (7 za cenu 5) = 450 Kč

Adoptujte film!I když u nás už dva roky existuje registrované partnerství, gay a lesbické páry stále nemohou adoptovat děti. Adoptujte si tedy alespoň film! Vyberte si svého miláčka z katalogu filmů festivalu MEZIPATRA a přispějte (minimální) částkou 500 Kč na jeho projekci v Brně nebo v Praze.

Queer shop Až půjdete na Mezipatra, nezapomeňte si vzít plnou peněženku. Ne že bychom vás chtěli odírat na vstupném, ale i tak se vám může hodit. Určitě totiž neodoláte a koupíte si festivalové tričko v některé z různých barev, střihů a velikostí. A můžete potěšit taky partnerku, partnera i své blízké... :-)

Hlasování o Diváckou cenuDivačky a diváci Mezipater mají každoročně možnost udělit Diváckou cenu nejlepšímu filmu festivalu. Ohodnoťe filmy z hlavního programu, vítěze uvedeme opět následující rok!

MeziMejly: Mějte přehled Zajímáte se o filmy? Zajímají vás Mezipatra? A chcete včas vědět, co se chystá? Začněte odebírat MeziMejly!

Ubytování v Brně Ušetřili jsme vám práci a ve spolupráci s pořadatelským týmem Queer Parade vám nabízíme tipy na ubytování v Brně, které je možno využít, pokud zde nemáte žádné známé, kteří by vás ubytovali.

Mezipatra na pozadíJaký je to pocit, mít Mezipatra na pozadí? Zkuste si to... Stáhněte si motivy Mezipater na pozadí Vaší pracovní plochy.

 

 

Hledáme dobrovolníky a dobrovolnice Organizační tým festivalu Mezipatra hledá dobrovolnice a dobrovolníky pro výpomoc v období před letošním festivalem a v jeho průběhu.

V Brně festival probíhá od pátku 31.10. do soboty 8.11. a v Praze od čtvrtka 6.11. do středy 12.11.

FaLang translation system by Faboba

Znělka 2008

Mezipatra 2008

  • Diváci: 11 000
  • Projekce: 95
  • Doprovodné akce: 30
  • Filmy: 62
  • Web: 32 500 návštěv
  • Ozvěny: Olomouc, Bratislava, České Budějovice, Český Těšín

Ocenění 2008