Mezipatra Queer Film Festival [WEB ARCHIVE 2000--2012] - Pro návštěvníky

logo Mezipater

Mezipatra 2006

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Pro návštěvníky

Praktické informace pro návštěvníky/-nice 10. ročníku Mezipater. Vstupné, akreditace, ceremonie, ke stažení. Jaká bude tvář letošního ročníku se dozvíte v sekci O festivalu, kde najdete i kontakty na festivalový tým.

Adoptujte filmJiž pátým rokem máte možnost adoptovat si některý z filmů uváděných na Mezipatrech. I přes existenci registrovaného partnerství gay a lesbické páry v ČR stále nemohou adoptovat děti. Adoptujte si tedy alespoň film! Vyberte si z katalogu festivalu film podle svého gusta a přispějte (minimální) částkou 500 Kč na jeho projekci v Brně nebo v Praze.

Ceny pro vítězné filmyDivačky a diváci Mezipater mají každoročně možnost udělit Diváckou cenu nejlepšímu filmu festivalu. Ohodnoťe filmy z hlavního programu, vítěze se pokusíme uvést opět za rok!

Hledáme dobrovolníky a dobrovolnice Organizační tým festivalu Mezipatra hledá dobrovolnice a dobrovolníky pro výpomoc v období před letošním festivalem a v jeho průběhu.

V Brně festival probíhá od pátku 23.10. do soboty 31.10. a v Praze od pondělí 2.11. do neděle 8.11. Pomoc však uvítáme i po festivalu a hlavně před ním.

MeziMejly Zajímáte se o filmy? Zajímají vás Mezipatra? A chcete včas vědět, co se chystá? Začněte odebírat MeziMejly!

Mezipatra na pozadíJaký je to pocit, mít Mezipatra na pozadí? Zkuste si to... Stáhněte si motivy Mezipater na pozadí Vaší pracovní plochy.

Pozvěte své rodiče do kina!Rodičovství má mnoho podob a skýtá také mnohá úskalí. V pátek 30. 10. uvádějí Mezipatra v brněnském kině Scala dva filmy o podobách rodičovství, a pro tuto příležitost máme připravenou speciální rodinnou nabídku.

Všichni a všechny, kdo přivedou své rodiče do kina, získávají tři vstupenky zdarma!

detail loga na rukávu trika Až půjdete na Mezipatra, nezapomeňte si vzít plnou peněženku. Ne že bychom vás chtěli odírat na vstupném, ale i tak se vám může hodit. Určitě totiž neodoláte a koupíte si festivalové tričko v některé z barev, střihů a velikostí. A můžete potěšit taky partnerku, partnera i své blízké... :-)

Ubytování v Brně Ušetřili jsme vám práci a ve spolupráci s pořadatelským týmem Queer Parade vám nabízíme tipy na ubytování v Brně, které můžete využít, pokud se do Brna na Mezipatra chystáte.

muj_pritel_z_fara_06-175This special internet event offers a retrospective of the great movies which were awarded prizes by our professional juries in previous years. The winning films can be seen for free from the 16th September until the end of the festival at www.ceskatelevize.cz/mezipatra. The winners are the legendary skinhead Oi! Warning, Woody Allen - like lesbian comedy Do I Love You?, Bear cub about gay fatherhood, Whole New Thing about the fear of paedophilia above all else, the Czech movie Pusinky and the trans movie My friend from Faro. A selection of the shorts shown at last year’s Mezipatra complements the award-winning films.

Vstupenky a permanentky You can buy tickets at the ticket office in the cinema before the performances start. Cinemas themselves are in charge of any advance sales or bookings.

Single ticket = 95 CZK
Pass Brno = 450 CZK
Pass Prague = 490 CZK (including V. Špála Gallery)

Výherní dotazníky Během festivalu jsme Vás žádali o vyplnění dotazníků, s jejichž pomocí získáváme ohlasy a zpětnou vazbu, která nám pomáhá zjišťovat informace o našem publiku i o jeho přáních, a takto vylepšovat festival.

Z vyplněných dotazníků jsme vylosovali ty, jejichž autoři či autorky získají výhru v podobě festivalových suvenýrů a dárkových balíčků z Duhové čajovny. Zde jsou ti šťastlivci...

FaLang translation system by Faboba

Znělka 2006

Mezipatra 2006

  • Diváci: 10 500
  • Projekce: 85
  • Doprovodné akce: 26
  • Filmy: 70
  • Web: 26 500 návštěv
  • Ozvěny: Český Těšín

Ocenění 2006