Mezipatra Queer Film Festival [WEB ARCHIVE 2000--2012] - Pro média

logo Mezipater

head-2012

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Pro média

Tiskové zprávy, informace, soubory ke stažení. Akreditační formulář pro novináře. Kontakt na mediální oddělení:

Praha, 12. 10. 2012:

Pozvánka na tiskovou konferenci:
13. queer filmový festival MEZIPATRA 2012

Jestliže máte vlastní stránky a chcete podpořit festival tím, že na něj upozorníte i návštěvníky svých stránek, umístěte na ně prosím některý z našich bannerů. Za vaši podporu vám předem děkujeme.

Praha, 1.10. 2012

Kalendář odpočítá poslední prezidentovy dny v úřadu

„Pane prezidente, jsem žena a moje dítě bude mít dvě matky.“ „Rozmanitost nás tvoří jedinečnými.“ „Homosexualita nezpůsobuje globální oteplování.“

Akreditujte se

Pro získání Press akreditace je potřeba se zaregistrovat do systému na stránce MOJE MEZIPATRA.

Vpravo nahoře si můžete přepnout do českého jazyka. Po registraci prosím zažádejte o akreditaci v nabídce v levém sloupci. Na základě Vámi uvedených údajů Vám bude udělena Press akreditace platná pro vstup na filmové projekce v rámci festivalu v Brně či Praze.

Praha, 25.9. 2012

Moc, manipulace a šílenství. Takové téma nese 13. ročník Queer filmového festivalu Mezipatra, který v listopadu zavítá do Prahy a do Brna. V hlavním městě se diváci mohou těšit na to nejlepší z queer kinematografie od 8. do 14. listopadu, od 16. do 22. listopadu festival obsadí Brno.

FaLang translation system by Faboba