Queer filmový festival Mezipatra [ARCHIV WEBU 2000–2012] - Adoptujte film!

logo Mezipater

10. queer filmový festival Mezipatra 2009

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Adoptujte film!

Adoptujte filmJiž pátým rokem máte možnost adoptovat si některý z filmů uváděných na Mezipatrech. I přes existenci registrovaného partnerství gay a lesbické páry v ČR stále nemohou adoptovat děti. Adoptujte si tedy alespoň film! Vyberte si z katalogu festivalu film podle svého gusta a přispějte (minimální) částkou 500 Kč na jeho projekci v Brně nebo v Praze.

Prostřednictvím Vaší finanční podpory nám pomůžete nejen s uvedením Vámi vybraného snímku, ale můžete také zapůsobit na společenské mínění a ovlivnit smýšlení lidí okolo Vás. Vždyť právě díky filmům, které otevřeně hovoří o reálném světě gayů, leseb, bisexuálů a translidí mohou lidé lépe pochopit, poznávat a možná i pomoci... Dejte majoritě příležitost porozumět a příště už byste se třeba mohli/-y stát adoptivními rodiči nejen filmovými!

Jak se stát adoptivním rodičem?

  1. Chcete-li podpořit neziskový festival a stát se filmovými rodiči, stačí si vybrat film z festivalového katalogu a poslat minimální částku 500 Kč na účet číslo 153432736/0300 u ČSOB. Uvítáme, pokud se rozhodnete přispět i vyšší částkou. Jako variabilní symbol použijte libovolnou Vámi zvolenou číselnou kombinaci.
  2. Pak stačí už jen poslat krátký informativní e-mail na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , kde nám napíšete název vybraného filmu a Vámi zvolený variabilní symbol, abychom věděli, pro který snímek jsou Vaše peníze určeny a mohli Vám zaslat e-mailem potvrzení o jejich přijetí.
  3. Je jen na Vás, zda budete chtít sdělit své jméno nebo třeba jen přezdívku. My pro Vás budeme mít k vyzvednutí nachystány volné vstupenky na Váš film (dle výběru v Brně či Praze) a před samotnou projekcí - budete-li si to přát - zveřejníme jména adoptivních rodičů filmu, abychom Vám tak mohli poděkovat. Nebudete-li chtít, Vaše jména nikde nezveřejníme.
  4. Budete-li si přát, vystavíme Vám také potvrzení o daru, na jehož základě si můžete věnovanou částku odečíst z daňového základu.

Adoptivními rodiči jsou:

Děkujeme!

FaLang translation system by Faboba

Znělka 2009

Mezipatra 2009

  • Diváci: 12 500
  • Projekce: 89
  • Doprovodné akce: 24
  • Filmy: 100
  • Web: 50 500 návštěv
  • Ozvěny: Ostrava, Olomouc, Pardubice, Č.Budějovice

Ocenění 2009