Queer filmový festival Mezipatra [ARCHIV WEBU 2000–2012] - Příspěvky

logo Mezipater

Mezipatra 2006

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Příspěvky

Skladiště komentářů a diskusních příspěvků z fór.

Ta doprovodná akce k papežově návštěvě (česky se mimochodem jmenuje Benedikt, nikoli Benedict) je trapná - a ještě trapnější je text, který ji uvozuje. Jdete protestovat proti "papežově genocidní politice". Hm. To je silně přehnané. Katolíci, kteří nás gaye a lesby už tak silně nesnášejí, nás asi teď začnou mít rádi, že. Přemýšlím, jestli jejich výhrady nemají reálné jádro. Žádám organizátory festivalu, aby se od podobných laciných politických akcí distancovali. Ten protest (odhaduji, že na něj přijde pár lidí) bylo přece možné prezentovat jako soukromou iniciativu. Dávat tomu razítko Mezipater je hloupost.
Hezký den všem duhovým... Mám jednu drobnou korekci k včerejšímu programu. Před filmem Přízrak byla jako adoptivní rodič uvedena "skupina Banshees". K tomu dodávám, že adoptivním rodičem tohoto (a několika dalších filmů) je moje maličkost, přičemž prohlašuji, že jsem jediná (a jedinečná!!!) lidská bytost, skrývající svou identitu pod pseudynem The.Banshee, a i kdyby snad ve mě dřímalo vícero osobností, na skupinu to nejspíš nevydá...;-)) Takže pa, a užijte si festiválek! Vaše Bánší...
Omlouvám se za překlepy, příště si to po sobě radši přečtu, než to pošlu... Vaše Bánší
Teda koukám, že letos se na festivalu podílí špičky svého oboru. Vedle Marka Thera taky Jan Kolář. To je super, gratuluju. Grafika je ve srovnání s předešlými ročníky o mnoho příček výš. Konečně nějaká jasná myšlenka a špičkový design. I web je super. Znělka je rovněž bezva, ikdyž ne už tak jasně pochopitelná. Jen tak dál...
100 kč za míchaný drink a 40 za 2dc vína je zcela normal. Jména DJs byla avizována dopředu, takže každý, kdo nemá rád "tuc tuc" měl možnost ověřit si, na co jde.
Ten čich mě nenapadl ale nesybolizuje něco jiného i to ofouknutí vlasů? A jinak osobně mi nesedí onen motiv těla nejasného pohlaví - možná proto, že mám rád těla s výraznými rysy.
Děkuji holkám, které uspořádaly debatu na téma bisexualita. Debata pro mne byla hodně zajímavá s překvapivými názory. A jmenovitě děkuji Ditě, která mi díky svým názorům pomohla utřídit myšlenky. Aniž bych si to uvědomila, tak na jedinou větu, jež vyšla z Ditiných úst, jsem čekala roky.
No, diskuse byly letos vůbec povedené, už témata moc zajímavá. Taky vizuál a web design super a další věci, včetně výborného a milého mezipatrového týmu. Filmy letos hodnotím slabší (ale může být mým rozpoložením a útočícími chorobami)... no ale filmy jsou dycky fajn na podívání, takže jen ta párty mne nějak nenadchla..a nebylo to cenou džusu - neboť mé společnice /ony sou studentky, za ně platí nájmy jiní lidi:)/ s sebou nosí hodně pink money:) Tož se těším dál.
Byl jsem přítomen pouze zakončení festivalu a promítání snímku Edward II. Líbilo se mi provedení zakončení s předáním cen i film. Hlavně moc lituji, že jsem neshlédnul filmů více, moje škoda. Jen - jak už tady zaznělo - musím zaklít na klimatizaci, v sále byl suchý a horký vzduch a samozřejmě jsem se nenapil ani před představením. Druhá věc mi vadila, že zde spousta fotografů fotila diváky. A mi, který ještě nepřežil svůj "comming out" a nechce být různě publikován, to fakt vadilo.
Praha Homolution - T.R.A.P.N.Ý. s velkym T. A to byl kolem toho takovej rozruch. Člověk si myslel, že to bude mít úroveň. Nemělo.
Velmi ale velmi promarněná šance krásného prostoru Homolution party mě vyrazila dech. Něco tak amatérského na úrovni ochotnického bytového party představení jsem opravdu nečekal. V takovém prostoru bych čekal nějakou laser permofmance. Film festival je přeci promítání. Kdyby to vzal do ruky profesionál, tak by stačilo k zajímavé hudbě promítat na stěnu koláž z dosud uvedených filmů. Stačilo prostě zajít třeba na FAMU nebo na AVU a nějaký šikovný student videortu nebo nových médií by se toho určitě rád chopil, zadarmo nebo z výtěžku party (cca 150000 Kč). Tohle nebylo ani vtipný, ani zajímavý, ani šukující, ani queer ! Festivalu držím moc palce, ale tohle jste opravdu vůbec nezvládli, sorry že to musím takto říct.
aneb, pokud jste nepochopili znělku, vaše chyba :-P
Ta párty byla opravdu mínusy od rána do noci (já byla do půl druhé, jak už tu někdo napsal, neměla jsem chuť čekat.. "vydržela" jsem do vystoupení, pak pokecala ve frontě a ok). Počet lidí nikdo nevyčítá, ale od začátku: je-li v ČR zvyk začínat v 9 (jinde se píše od 11 večer, vystoupení v 1 apod., u nás ne), mají v devět začít otvírat, myslím, že to bylo před desátou, my naštěstí dorazily chvíly předtím. To, že se zkoušela ta performance by mohlo být jediným polehčujícím faktorem: tj. pokud byla zkoušena jen tu půlhodinu před otevřením Sacre Coeur a předtím nikdy:) Frontu ani nekomentuji. Bar č. 2 (v sakristii?) jsem neobjevila, já trávila čas ve školní chodbě, pže mne to nebavilo v lodi. Ale i tak měli být lidé směrováni tam? Ceny nesrovnávám s žádným Brnem nebo něcím, jen míchaný drink za 100 v plastu mne neuspokojuje, džus mojí kamarádky v plastu a kyselý za 44 taky ne... Se známými jsme trávili čas povídáním o špatných zvycích českých restaurací... DJs - beru za většinu tu loď kostela, tj. hrál li tam Tvyks, tak o něm: pokud lidi jsou superstar a nikdo na ně netančí, možná se mohou živit natáčením mixů z vlastního obýváku. Hovořím po zkušenostech několika párties v tomto roce, kde se DJs, které lidi vypískali, oháněli tím, že jinde na ně tančí. Ale tož můj pohled (jen níže ho někdo taky měl podobný).. a "Im an old fashioned girl, with an old fashioned mind, not sophisticated, Im the plain and simple kind" :), takže to jen názor. Počkala jsem na tu performanci, a níže už je řečeno dost, tak no comment. Nějací anglicky mluvící lidé před námi říkali "its so cheap, so cheap", no cítila jsem se hrozně "divně":) Argumentovat tím, že za těchto okolností někdo nechce vyčkat do 3. hodiny ranní, až se to rozjede.. Fakt to bylo blbý, i když Mezipatrům též moc fandím. Howgh.
Jolano, asi jsi odešla moc brzy. I party v Sacre Coeur se rozjela, když Bára začala svou sérii úvodní písničkou Dancing Queen. :-) Já sám jsem byl dost otrávený úvodní frontou u šatny, ale nakonec jsem se docela bavil, v rámci možností. Bar mě netrápil, prakticky nic jsem nepil. A performanci jsem neviděl, protože jsem dorazil z kina až těsně po jejím skončení, takže nemůžu soudit.
Zastáváme názor, že interpretace záleží jen na interpretujícím!
ahoj, mam jen jednu, ale o to vetsi vyhradu k organizaci festivalu. Proc pro Boha nepoustite v salech klimatizaci? Stalo se mi to tak v Lucerne, jako i ve Svetozoru. Vzhledem k tomu, ze saly jsou vetsinou uplne plne, bez klimatizace je tam k nevydrzeni uz po par minutach. Jinak preji vse nej, at se vam dari. Diky Erik
hm, trošku neformálnější zpětná vazba, ale takto jsem komentovala zážitek z pražské homolution párty kamarádce... Zajímaly by mne názory ostatních zúčastněných i organizačního týmu. "ještě žes nejela na tu párty. To byla ostuda roku, fakt děsný od začátku do konce: jestliže Fléda byl nudný DJ a vyčpělá kytarovka, tak aspoň to tam holky po jedné rozjely... ale totok... prostor kostela se hodí jedině metalistům, kteří tam celebrují mše, žádné zázemí, špatný a drahý bar, celý večer hudba industri-primal dusotu a korunu tomu dala ta homopoluce...ochotnická přehlídka trapnosti"
Chtěla bych vyjádřit nesouhlas s touto akcí. Souhlasím s předešlým příspěvkem a dodávám, že argumentace stavějící na teorii "nejvíce afrických žen se nakazí HIV se svým prvním sexuálním partnerem − manželem." je poněkud nesmyslná, jelikož pokud by manželé až do svatby sexuálně abstinovali stal by se váš výrok pravdivým jen v tom případě, že by byl ženin manžel nakažen HIV už od narození. Pokud jste seznámeni s problematikou HIV a AIDS, tak jistě víte, že děti, které se s tímto virem již narodí, se málokdy dožijí dospělosti. A jako katolička také dodávám, že vaše pobuřování (ikdyby nesouviselo se situací v Africe) poněkud nechápu, když sami křesťany nejste a pravidly církve či křesťanské víry se neřídíte.
ahoj, myslím, že lepší prostor pro tuto párty by se nenasel:D opravdu me natchl, ale to co se odehravalo uvnitr mi pripadlo na urovni kulturnich domu za totality..co se tyce hudby??.."tuc tuc" mi nevadi a DJs v nasi republice mame docela naurovni, tak nevim co tam delala k ranu ty 2devcata za notebookem s tou hudbou??????Doufam, ze as se v tomto prostoru bude zase neco dim, bude to vic propracovanejsi..moc fam fandim a s moji dalsi navstevou muzete pocitat...
Dobry den, kdy a kde se bude promitat film Medvide v Praze? Jedu tam v sobotu 7. listopadu na 14. narodni setkani gay medvedu, takze bych to spojil. Dekuji za informaci.
Zdravím, chtěla bych se zeptat kde můžu vidět film, MŮJ PŘÍTEL Z FARA? Když jsem se dívala do programů ve všech městech kde jsou mezipatra, tak jsem ho nikde nenašla a nejen tento film, ale i jiné filmy, a ani u nich nebylo nic víc napsáno kde se na ně můžeme podívat? :-( Předem moc díky za odpověď.
Už jsem kdysi viděl, je to nádherný film a dnes na něj půjdu..
Dobrý den, kdy se prosím v Praze bude promítat film Naděje a kde? Všude jsem se dočetla, že bude k vidělí na Mezipatrech, ale tady v programu není...asi špatně hledám. Děkuji za odpověď.
PRAHA - HOMOLUTION - na satnu jsem cekal dve hodiny, hudba byla priserna, nebylo misto na tanec, ozvuceni bez kvality, bar drahy a jediny s velkou frontou, prostory hezke ale pohybovat se tam nedalo, vystoupeni tak slabe, ze by ho zvladli lepe predskolni deti, vydrzel jsem tam tri hodiny a to jenom proto ze jsem se nemohl dostat ke kabatu driv a ven... dojem HROZNY BRNO - melo stavu, dekuji
Asi jsem to nepochopil. Vysvětlí mě někdo, o čem v té znělce jde?
tento fil jsme měl možnost shlédnout velmi doporučuju pojetí filmu je velmi zajímavé a pravdivé moc se mi líbíl tak ho shlédněte stojí za to
móda? Dnes je to queer zítra bude populární pansexualita aniž by si většina společnosti dokázala vysvětlit, co tyto termíny znamenají. Netýkají se jich a málo kdy jsou slyšeny. Mnohé by nenapadlo, že třeba existuje něco jako být utlačován heteronormativní společností. To by je někdo nejdřív musel upozornit, že se tak cítit může. Queer ve Foucaultově pojetí je zajímavá myšlenka, ale zdá se mě být hodně abstraktní. Je to forma sdružování, socializace jedince do společnosti lidí, která není normativní, právě naopak se cítí jinak, odlišně a chová se „nenormálně“, jenže tím, že se do ní shlukují se normativní dřív nebo později stane. Obzvlášť v dnešním pojetí queer. Třeba bude queer považována za normativ. Což zní absurdně, ale je to možnost vnímání takovéto struktury žití. Musíme si ale vytvářet takové modely pro žití, abychom se zařadili, měli jasno a měli představu, že rozumíme dnešnímu světu? Velkou otázkou je celková prezentace homosexuálů. Pokud se budou předsavovat jako něco „odlišného“, tím způsobem, že oni mají svoji komunitu, kam nikdo z heteronormativní společnosti nemá šanci zapadnout, má být znechucen a distancován. Ve společnosti může vzniknout ještě větší předsudek, nikdy se neukotví to, že homosexualita existuje, je to něco naprosto běžného, nic špatného a natolik jiného.Lidé nedokáží přijmout homosexualitu jako běžnou věc. protože se ty „špatné“ představy o nich ještě prohloubí, když budou oslavovat svoji „jinakost“ v podobě queer. Kdo z budoucích rodičů bude respektovat svoje dítě s odlišnou sexuální orientací bez nějakých velkých problémů, či snad s pohledem, co já- ročič jsem udělal ve výchově špatně, proč zrovna ty musíš být jiný? Zdá se to být problém sexuální orientace versus samotného označení queer a stereotypních předsudků ve společnosti.
Prosím prostudujte si fakta: HIV/AIDS in marriage http://www.populationaction.org/Publications/Fact_Sheets/FS37/SP_Factsheet.pdf HIV/AIDS in Africa http://www.avert.org/aafrica.htm The Gender Reality of AIDS http://www.pepfarwatch.org/pubs/GenderHIV.pdf
Performanci režírovala tanečnice z Laterny magiky. Nutno dodat, že se na poslední chvíli měnila scéna, protože původní zabírala moc místa a nevešli by se tam návštěvníci. Lidi tančili na tvykse, radqa i popiny, tvrdit, že to bylo fiasko, je nesmysl. Míchaný drink za 100 je naprosto běžná cena.
Jestlize organizatori a ochotnici chteli potesit jenom bulvar, tak se jim to povedlo. Libajici se jeptisky jsou vdecny koncept pro bulvar ale zabavne to nebylo. Alesi, nedotykej se Drag Addicts, mozna se ti zdali dlouzi, my jsme se ale v Brne nesmirne pobavili a zasmali, alespon meli odvahu udelat neco odlisneho a byly na to jenom dve a zvladli pul hodinove predstaveni, kde zpivali, tancili, delali kvazi striptiz, hrali scenky, jsou to jednicky, nic podobneho jsem nikdy nevidela, alespon to bylo kreativni a dovedli to rozbehnout. Rada si je v budoucnu vyhledam. A vycpela kytarovka alespon hrala hudbu vlastnorucne, a bylo to v Brne cele ve spravnim duchu indie festivalu a ne jako v Praze, kde se ochotnici na neco hrali a spackali to a vypadalo to docela levne a trapne. Cekali jsme od party v Praze alespon to, co bylo v Brne na Flede. Jo, Prazsky prostor byl hezci i kdyz nebyl prostor na pohyb a tez jsme odesli po druhe hodine ranni.. Martin Kamen to zakoncil krasne. Hudba nestala za nic. International DJ star si muze trhnout. V Praze ty ochotnici neumeli nic, jenom se navzajem libali, no a co? To dovede kazdy z publika, na to jsem nemusela platit 200 korun za vstup a mnohem vic za piti a stat ty fronty. Take jsme slyseli cizinky, ktere rikali, jak ta Homoluce byla cheap. Jj rezie z Laterny Magiky nic neznamena, muze to rezirovat deset tanecnic z Laterny Magiky, bylo to ubohi. Mezipatrum take MOC FANDIM, a preji odlisnou rezii zaverecni party do budoucna. A proboha, bez Homoluce. Uvidime se za rok a moooc doufam, ze Prazska party bude kvalitnejsi a lepe organizovana. Marta
Chtěl jsem se zeptat jestli budou nekde k prohlédnutí fotografie z filmove akve XXY z Brna.Z te pěkné PARTY.Dík za opdověd .G
Jsem heterosexual si nejistý svojí bisexualitou, docela mě to trápí. Protože se homosexuální komunity bojím, internetových komunit ještě víc, těšil jsem se na Mezipatra a doufal, že se konečně posunu k nějaké jistotě. Logicky jsem proto šel do Artu na "Bi či neBi". Bohužel jsem z projekce odešel před koncem, protože jsem nedostal jedinou z odpovědí, které tak nutně potřebuji. Naopak otázky začaly pálit mnohem více. A protože jsem hloupý a sklamaný tím, že jsem nenašel pomoc, kterou jsem si přál stane se teď toto. Naštvu se, že jsem utrácel peníze za bolest, naštvu se na organizaci festivalu, naseru se na gaye a až se ráno probudím, nejspíš bude po světě ťapkat další homofobik... Proto bych požádal organizátory a účastníky z komunity aby po dokumentech byly nějaké veřejné diskuze, diváci se jich účastnili a dávali nám nejistým možnost mluvit a hledat mezi vámi oporu... A že bude diskuse o bisexualitě v týdnu v Praze je mi v Brně na prd... Je v brně nějaká BI komunita s muži? Nebo narazím jen někde na gaye?
K "Homolution" párty v Praze musím říct, že to byla nejhorší párty ever. - čistě technicky: prostor kostela měl mizerné zázemí: - bar: vytáhnout 2 stoly, hodit na ně plachtu a pak tam míchat drinky za 2x vyšší ceny - to není queer, ale drzost, zlášť když uvážím dlouhé fronty a mizerné nápoje, které lili do plastových kelímků (takže nejen neekonomické, ale i neekologické). - šatna: šatnáři byli totálně zmatení a nemohli pořádně najít uskladněné věci (neřkuli, že neuměli spočítat, kolik mají vrátit ze 100,-), k tomu fronta, která se táhla skoro k záchodům, a když se člověk chtěl dostat do sálu, musel se tou tlačenicí prodrat (ok, to se dá ještě pochopit, tlačenice na párty je tak nějak očekávatelná) - samotný sál: zakouřený studený prostor, kde se nedalo ani tančit (k hudbě viz níže), ani povídat, protože zvučení bylo špatně nastavené, takže nebylo slyšet slovo, a tlačit se u fronty u "baru" u malých stolečků fakt netřeba... - to si pak člověk radši sedl do těch křesílek na chodbě, kde se dalo aspoň mluvit - i když tahle si párty prostor rozhodně nepředstavuju... Obsahově: - hudba: tuc tuc možná letí a určitě jsou lidé, kterým se to líbí (jak kdo chce), ale když tam od 10 do 2 valí pořád tohle, to se pak asi člověk musí hodně opít, aby na něco takového tančil a pokládal to za zábavné (ale vzhledem k baru ani toto nebylo možné), nebo to přečkat a doufat, že začne hrát něco lepšího - ale do 4 do rána tam kvůli tomu asi trpět nebudu, že? - performance: to jste mysleli vážně? Nebo to byla parodie a skutečná "performance" se odehrávala někde venku? Představení postavené na směsi klišé (jeptišky, hippies, antika, rádoby s/m), a ještě špatně provedených, není queer - tedy pokud nechápete queer jako synonymum pro trapné, neprofesionální, nudné a bez nápadu... (a to se ještě čekalo půl hodiny venku, prý že probíhá zkouška - tohle jste snad ani nacvičovat nemuseli, ne?) Doufám, že ambicí toho ochotnického spolku nebylo zmapovat "homo" evolouci, protože v tom případě se ptám, proč ze středověku skočili na hippies a kde byl např. nějaký boj za práva? (nebo to celý homo vývoj je postavený na tom, že se každý/á ojíždí - a to ještě dost nepřesvědčivě! - s každým/ou?). Jediným světlejším momentem byl anděl AIDS For Life (ač též velmi klišé...ale aspoň řekl něco smysluplného), zatímco zbytek souboru se tam jen potácel ve směšných kostýmech - roztrhané černé tričko je s/m? - bez koncepce, za zvuků té nejprvoplánovější hudby, jakou si lze předtavit - Madonna ohlašuje příchod gender revoluce...? - zkrátka hodně špatná heteroverze homohistorie... Nemluvě o tom, že nacpat lidi za 2 špagáty, kde nikdo nevidí pořádně, co se na pódiu děje, pokud se lokty neprotlačí dopředu, není zrovna profi zvládnuté... když už jste tam měli techniku (projektor a plátno), mohli jste celé vystoupení na to plátno promítat, takže by to všichni viděli a nemuseli se tlačit. Když už si Mezipatra dala do podtitulu "queer", proč jste neudělali skutečně queer vystoupení? Jestli myšlenka "párty v kostele" měla být kontroverzní, tak celá párty tomu měla odpovídat - chcete jeptišky? - fajn, tak tam rovnou měl být obří kříž, trans papež, gay ježíš...cokoli. Ale tohle bylo skutečně "cheap" (teda co do obsahu, jinak myslím, že jste pěkně vydělali na všech těch lidech, které jste lákavou propagací nahnali na párty, která neměla co nabídnout, a ať se baví sami). Mezipatra jsou jinak super a moc vám fandím, ale pro příště - takto fakt nee! Anebo se aspoň nesnažte prezentovat to jako queer párty roku...
Jolano, bary byly dva, ceny Prazsky standartni (tedy jasne ze vyssi nez v Brne). Tvyks je mezinarodni superstar a hraje elektro, proti gustu zadny disputat, ale jak pise bazi, doslo i na popinu. Performance mi prisla mnohem lepsi nez Drag Addicts, kteri byli nesnesitelne dlouzi, ale opet plati, ze kazdy ma jiny vkus... Jako problem hodnotim satnu, ale nikdo necekal, ze prijde 1000 lidi... K Flede: ktery z DJs ti prisel nudny? V sale nebo u baru?
Film Medvídě je stejně jako další oceněné filmy předchoyích filmů k vidění na webu na adrese: http://www.ceskatelevize.cz/specialy/mezipatra/vitezne-filmy/medvide/
http://www.ceskatelevize.cz/specialy/mezipatra
Film Naděje je součástí dvou bloků krátkých filmů - Noční můry mužů a Queer as FAMU. Pod těmito názvy hledejte v programu. Uvedeme nejen v Praze, ale i na ozvěnách v Olomouci a Ostravě.
Můj soukromý názor: Otázka v prvním odstavci - Ano, musíme. Člověk potřebuje pracovat se škatulkami, aby dokázal zpracovat tu mnohost a jedinečnost okolního světa. Vždy si bude vytvářet nějaké modely, do kterých by se mohl zařadit. Je to přirozená potřeba. Queer v mém pojetí nevyčleňuje homosexuální lidi ještě víc jako "jiné", jen upravuje tu kategorii, v jaké se nacházejí a rozšiřuje, rozmělňuje její hranice. Místo o LGBTIQA škatulek se utváří nová, jinak definovaná, která zahrnuje i některé heterosexuály. Ostatně na Mezipatra chodí půl na půl hetero- i neheterosexuálové, ať už se jmenoval "gay a lesbický", nebo teď "queer".
Už jsou v sekci Fotogalerie!
Divácká soutěž filmů byla ukončena a vyhodnocena v den zakončení, 8.11. - vítězem se stal film Patrik, věk 1,5.
festival se moc super jen škoda že tech par dnu nemam ČAS DOJED DO BRNA A STÁT SE SOUCASTI FESTIVALU ...FILMY JSOU TAM DOKONALE ....
Dobrý den, chci se zeptat kde se dá ještě na netu hlasovat pro letošní soutěž filmů? Díky...Letošní ročník byl vcelku povedený a až na 1 vyjímku, 6 dalších filmů mě zaujalo...
Moc ráda bych viděla hodně filmů.Do Brna i do Prahy je z mého bydliště daleko,takže se jen mohu těšit na září,snad zase nějaké filmy uvidím doma pomocí internetu? Ať se festivalu i nadále daří!
ad Trupa) Mozna je o tom, ze po cichu nelze poznat, kdo je jakeho genderu. Vsichni "vonime" stejne. Znelka je vyborna, netradicni a vtipna. Libi se mi, ze ji natocila tak vyrazna osobnost ceskeho vizualniho umeni. Je to velky uspech, kdyz pro festival toci predni vytvarnici statu (Michal Pechoucek, Mark Ther). Lecktery zahranicni festival by mohl zavidet.
Znělku jsem poprvé viděl v Daguerru. Po projekci retrospektivy Marka Thera mně ale úplně nedostala.Dnes na webu jsem jí naprosto uchvácen. Těším se, jak bude působit v kině.
FaLang translation system by Faboba

Znělka 2006

Mezipatra 2006

  • Diváci: 10 500
  • Projekce: 85
  • Doprovodné akce: 26
  • Filmy: 70
  • Web: 26 500 návštěv
  • Ozvěny: Český Těšín

Ocenění 2006