Queer filmový festival Mezipatra [ARCHIV WEBU 2000–2012] - Pro návštěvníky

logo Mezipater

11. queer filmový festival Mezipatra 2010

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Pro návštěvníky

Praktické informace pro návštěvníky/-nice 11. ročníku Mezipater. Vstupné, akreditace, ceremonie, ke stažení. Jaká bude tvář letošního ročníku se dozvíte v sekci O festivalu, kde najdete i kontakty na festivalový tým.

Z technických důvodů bude v sobotu 6. listopadu film I Love You Philipe Morris promítán v kině Art ve 14:30 a film Něžné fikce v kině Art od 21:00. Sledujte aktuální program zde...

Za způsobené komplikace se omlouváme.
Organizační tým QFF Mezipatra

hlavolam-01Mezipatra opět zprostředkovávají filmy divákům a divačkám i mimo geograficky omezený prostor festivalových kin, a to formou on-line speciálu. Výběr krátkých filmů minulého ročníku je k vidění bez poplatku na speciálu www.ceskatelevize.cz/mezipatra. Krátké filmy s GLBT tématikou budou ve virtuálním prostoru do konce listopadu 2010. Návštěvníci internetového speciálu budou mít možnost i hlasovat on-line o nejlepší film. Udělí tak Diváckou cenu za nejlepší film" čímž podle festivalové tradice vybírají snímek, který se organizátoři pokusí zajistit i pro následující ročník Mezipater.

Vstupenky a permanentky Vstupenky koupíte vždy před představením v pokladně příslušného kina. Případný předprodej či rezervace vstupenek jsou v režii samotných kin.

Jednotné vstupné na projekce = 100 Kč
Permanentky = 490 Kč

Již tradičně můžete podpořit Mezipatra tím, že si uděláte radost a adoptujete si některý z filmů uváděných na Mezipatrech. I přes existenci registrovaného partnerství gay a lesbické páry v ČR stále nemohou adoptovat děti. Adoptujte si tedy alespoň film! Vyberte si z katalogu festivalu film podle svého gusta a přispějte (minimální) částkou 500 Kč na jeho projekci v Brně nebo v Praze.

Mezipatra na pozadíJaký je to pocit, mít Mezipatra na pozadí? Zkuste si to... Stáhněte si motiv letošních Mezipater na pozadí své pracovní plochy.

Hledáme dobrovolníky a dobrovolnice Organizační tým festivalu Mezipatra hledá dobrovolnice a dobrovolníky pro výpomoc v období před letošním festivalem a v jeho průběhu.

V Brně festival probíhá od 4.11. do 9.11. a v Praze od 11.11. do 16.11. Pomoc však uvítáme i po festivalu a hlavně před ním.

FaLang translation system by Faboba

Znělka 2010

Mezipatra 2010

  • Brno: 4.-9. 11. 2010
    kina Art a Scala
  • Praha: 11.-16. 11. 2010
    kina Lucerna a Světozor
  • Diváci: 10 500
  • Projekce: 74
  • Doprovodné akce: 24
  • Filmy: 72
  • Web: 46 000 návštěv
  • Ozvěny: Ostrava, Olomouc, Plzeň, Pardubice

Ocenění 2010