Mezipatra Queer Film Festival [WEB ARCHIVE 2000--2012] - Pro média

logo Mezipater

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Pro média

Contact for media:

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Central Europe’s largest queer film festival awards best queer films in three categories. The Main Jury Award For the Best Feature Film goes to the Canadian film Trigger . The international jury chaired over by Tom Kalin appreciated brilliant dialogues and a concise portrait of people in middle age.

Media Accreditation

 

To obtain a press pass, journalists can request an accreditatio upon registration at MOJE MEZIPATRA( MY Mezipatra)..

You can click on the icon in the top right corner to switch to Czech. After registration please apply for accreditation, the icon for which can be found in the column on the left. On the basis of information provided by you you will obtain press accreditation, which enables you to attend film screeenings both in Brno and Prague.

 

Vážené novinářky, vážení novináři, letos poprvé Vám nabízíme možnost získat jednoduše veškeré podklady k festivalu online na serveru mezimedia.capsa.cz, kde si je můžete stáhnout, kdykoli budete potřebovat. Najdete zde zejména obrazové podklady od fotografií po videa, ale také kompletní program festivalu, texty o promítaných filmech, porotě, hostech i doprovodném programu a další. Obsah průběžně aktualizujeme. Pro vstup do systému použijte následující uživatelské jméno a heslo.

V pátek 12. srpna budou mít diváci z řad široké veřejnosti jedinečnou příležitost shlédnout vítězný snímek loňských Mezipater, německý film srbského režiséra Saša. Promítat se bude v kině Světozor od 20:30 hodin večer a uvést jej přijede sám režisér Dennis Todorović. Filmovou projekcí festival Mezipatra podporuje festival tolerance Prague Pride.

Jestliže máte vlastní stránky a chcete podpořit festival tím, že na něj upozorníte i návštěvníky svých stránek, umístěte na ně prosím některý z našich bannerů. Za vaši podporu vám předem děkujeme.

FaLang translation system by Faboba

Znělka 2011

Mezipatra 2012

  • Praha: 8.-14. 11. 2012
    kina Lucerna // Světozor
  • Brno: 16.-22. 11. 2012
    kina Art // KRYT(ISŠA) // Multikulturni centrum STADEC

Ocenění 2011