Queer filmový festival Mezipatra [ARCHIV WEBU 2000–2012] - Pro média

logo Mezipater

CO JE QUEER?

Queer osvobozuje od tradič- ního vnímání sexuálních a genderových identit založe- ných na neměnných katego- riích muž / žena, hetero-sexuální / homosexuální.

Pro média

Tiskové zprávy, informace, soubory ke stažení. Akreditační formulář pro novináře. Kontakt na mediální oddělení:

Praha, 16. 11. 2011:

Dvanáctá Mezipatra vyhrály rockerky z kultovní kapely, které se potkaly znovu po deseti letech. Kanadský film Trigger porota ocenila pro brilantní dialogy i výstižný portrét lidí ve středním věku. Ve středu 16. listopadu se mohou diváci těšit na přidanou projekci vítězného filmu od 22.30 v Lucerně a na závěrečnou party Hell on Homolution.

Akreditujte se

Pro získání Press akreditace je potřeba se zaregistrovat do systému na stránce MOJE MEZIPATRA.

Vpravo nahoře si můžete přepnout do českého jazyka. Po registraci prosím zažádejte o akreditaci v nabídce v levém sloupci. Na základě Vámi uvedených údajů Vám bude udělena Press akreditace platná pro vstup na filmové projekce v rámci festivalu v Brně či Praze.

Vážené novinářky, vážení novináři, letos poprvé Vám nabízíme možnost získat jednoduše veškeré podklady k festivalu online na serveru mezimedia.capsa.cz, kde si je můžete stáhnout, kdykoli budete potřebovat. Najdete zde zejména obrazové podklady od fotografií po videa, ale také kompletní program festivalu, texty o promítaných filmech, porotě, hostech i doprovodném programu a další. Obsah průběžně aktualizujeme. Pro vstup do systému použijte následující uživatelské jméno a heslo.

V pátek 12. srpna budou mít diváci z řad široké veřejnosti jedinečnou příležitost shlédnout vítězný snímek loňských Mezipater, německý film srbského režiséra Saša. Promítat se bude v kině Světozor od 20:30 hodin večer a uvést jej přijede sám režisér Dennis Todorović. Filmovou projekcí festival Mezipatra podporuje festival tolerance Prague Pride.

Jestliže máte vlastní stránky a chcete podpořit festival tím, že na něj upozorníte i návštěvníky svých stránek, umístěte na ně prosím některý z našich bannerů. Za vaši podporu vám předem děkujeme.

FaLang translation system by Faboba

Znělka 2011

Mezipatra 2012

  • Praha: 8.-14. 11. 2012
    kina Lucerna // Světozor
  • Brno: 16.-22. 11. 2012
    kina Art // KRYT(ISŠA) // Multikulturni centrum STADEC

Ocenění 2011